Zvizzer Doodle Wol Pad Paars 135mm

13.56 incl. btw

De nieuwe ZviZZer polijstpads zijn geproduceerd voor de betreffende specifieke toepassing in combinatie met het ZviZZer polijstsysteem om optimale resultaten te behalen.
De productie “MADE IN GERMANY” garandeert zowel de bijbehorende kwaliteit als de lange levensduur van de vier netvormige (openporige) schuimtypes. De productie van de schuimblokken, het splijten / snijden / frezen tot aan de waterdichte verlijming gebeurt in Duitsland onder gecontroleerde kwaliteitsborging. Met het moderne en exclusieve kleurenschema kunnen de respectieve toepassingsgebieden eenvoudig en individueel worden toegewezen.

Lamsvel is de meest schurende polijstpad, d.w.z. de pad met het hoogste slijpeffect. De reden hiervoor is dat de vacht door de lange lamsvelvezels meer pasta kan opnemen dan welke andere pad dan ook. Tijdens het polijstproces is constant nieuw agressief materiaal beschikbaar.

Een ander voordeel van de lamsvacht is de lage warmteontwikkeling tijdens het polijsten door de natuurlijke wolvezels. Het is daarom zeer geschikt voor het polijsten van gelakte kunststof onderdelen.

Uitverkocht

You must register to use the waitlist feature. Please login or create an account
Categorieën: , ,