RR CUSTOMS POLIJSTPADS NANO 33MM

7.61 incl. btw

De Pro DA-serie van RR Customs polijstsponzen heeft een trapeziumvormige doorsnede die polijsten op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijker maakt. De structuur van de spons houdt de lak op het oppervlak van de polijstspons, wat de lak zeer efficiënt maakt. Het gat in het midden van de pad transporteert de warmte die tijdens het polijsten ontstaat naar buiten, zodat het verbranden van de verf gemakkelijk wordt voorkomen.

6 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

RR Customs Nano polijstpad,  zeer hard, blauw,  33 mm 
Het blauwe RR Customs polijstpad is gemaakt voor gebruik met zware polijstmiddelen. Met de harde structuur van het polijstkussen kunt u diepe krassen verwijderen en de lak optimaal voorbereiden op volgende polijstprocessen. Het polijstkussen verhoogt de verwijdering van de gebruikte poetsmiddelen.

RR Customs Nano polijstpad,  hard, wit,  33 mm 
Het witte RR Customs polijstpad is gemaakt voor gebruik met zware en medium-cut polijstmiddelen. De structuur van de pad absorbeert de lak perfect zodat deze optimaal gebruikt kan worden. 

RR Customs polijstpad nano,  middelhard, oranje,  33 mm
De oranje polijstpad van het merk RR Customs is gemaakt voor het gebruik van medium-cut polijstmiddelen. De structuur van de pad absorbeert de lak optimaal en zorgt ervoor dat deze zijn volledige prestatie kan benutten. 

RR Customs polijstpad nano,  medium zacht, geel,  33 mm
U kunt de gele RR Customs polijstpad gebruiken voor polijsten met medium cut of one-step polijsten. De pad absorbeert de lak optimaal en zorgt ervoor dat deze zijn volledige prestatie kan oproepen.  RR Customs polijstpad nano, zacht, rood,  33 mm

De rode polijstpad van het merk RR Customs is gemaakt voor het gebruik van aflakken. Dankzij de zachte structuur kunnen voor dit doel bestemde afdichtingen en wassen mechanisch gelijkmatig en tijdbesparend worden aangebracht.

RR Customs Nano polijstpad,  zeer zacht, zwart , 33 mm  Het zwarte RR Customs polijstkussen
is bedoeld voor gebruik met finish en super finish polijstmiddelen. Deze pad is perfect voor het machinaal aanbrengen van vloeibare wassen en sealers.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RR CUSTOMS POLIJSTPADS NANO 33MM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping & Delivery
We ship by PostNL and DHL, if you order before 16:00 it will be despatched the same day.