APS Pro Mini75 Finishing Pad – Lichtblauw

2.62 incl. btw

APS Pro Mini75-pads zijn een hoogwaardige polijstspons gemaakt van het duurzame, fijnporige “Made in Germany” -schuim voor efficiënt en gericht gebruik op mini-accupolijstmachines met een klittenbandpad van Ø75 mm.

APS Pro Mini75-pads hebben een verminderde bouwhoogte en bieden een beter polijsteffect door de lagere afschuiving en dus een effectievere overdracht van de excentrische slag. Vooral bij gebruik van de mini polijstmachines op accu betekent dit efficiëntere polijstresultaten en een langere levensduur met één acculading.

De recht gesneden flank maakt een voetafdrukdiameter van Ø75 mm mogelijk en dus het kleinst mogelijke effectieve bereik van een klittenbandplaat van Ø75 mm. De APS Mini75-pads sluiten dus een diameteropening tussen de maximale voetafdruk van Ø65 mm van een steunschijf van Ø50 mm en de minimale voetafdruk van Ø85 mm van een steunschijf van Ø75 mm.

De APS Pro Mini75 pad serie bestaat uit de volgende polijstsponzen:

  • De zeer zachte APS Pro Mini75 Sealing Pad snijdt niet en is daarom een ​​ideale hulp bij het machinaal verwerken van wax en sealants.
  • De blauwe APS Pro Mini75 Finishing Pad is gemaakt van een zacht schuim en is ideaal voor gebruik met hoogglans en finishing poetsmiddelen.
  • De medium-zachtgele APS Pro Mini75 polijstspons is ideaal voor het verwerken van fijne poetsmiddelen en sterke lakreinigers, maar ook voor een efficiënte hoogglansafwerking met excentrische polijstmachines.
  • De paarskleurige APS Pro Mini75 Cutting Pad van middelsterk schuim is ideaal voor het verwerken van milde slijppolijsten voor het efficiënt verwijderen van matige lakdefecten.
  • De donkerblauwe APS Pro Mini75 Heavy Cutting Pad is ideaal voor het verwerken van milde en scherpe slijppolijsten voor het snel corrigeren van ernstige lakdefecten

15 op voorraad

Categorieën: ,