Lake Country Purple Foamed Wool Cutting Pad 90MM/3,5 inch

6.76 incl. btw

Schuimwol-pads zijn voorzien van gepatenteerde nanoschuimdeeltjes die de basis van de wolvezels inkapselen om aankoeken en matteren te voorkomen. Deze gefabriceerde schuimrubberen wollen pads polijsten als een wollen pad, maar eindigen als een schuimrubberen pad, waardoor de lak van uw auto de beste kwaliteiten heeft.

Natuurlijke wollen kussentjes hebben de neiging om gerafeld en mat te worden en te gaan pluizen. De verslechtering van een wollen pad resulteert in een pad dat minder kussen biedt tussen de buffer en de verf, en de gematteerde wol geeft een groter risico op krassen op de verf.

De professionele schuimwol van Lake Country is een gepatenteerd proces waarbij microscopisch kleine polyfoamdeeltjes de basis van het wollen kussen inkapselen. Je kunt voelen hoe de wol strakker en dichter is dan een gewone wollen pad. Hierdoor zijn de geschuimde wollen pads beter bestand tegen de stress van het polijsten met minder aankoeken en matteren en betere resultaten. Het inkapselingsproces van geschuimde wol houdt de lamswolvezels op hun plaats om pluisvorming aanzienlijk te verminderen. Het verfoppervlak blijft schoner omdat u minder hoeft op te ruimen als u klaar bent met detailleren.

2 op voorraad

Categorieën: ,