GYEON Q2M TireCleaner 1 Liter

12.79 incl. btw

Een gespecialiseerde en zeer effectieve band- en rubberreiniger. Verwijdert oude verbanden en diepe, opgehoopte vervuiling met gemak. Q²M TyreCleaner is veilig voor alle soorten banden, inclusief klassiek witwandrubber.

Q²M TireCleaner is volledig veilig op met keramiek gecoate velgen, zonder zich te storen aan de beschermende laag of de hydrofobiciteit te verminderen. Het kan ook worden gebruikt als een normale, dagelijkse wielreiniger.

Q²M TireCleaner is een unieke formule die is ontwikkeld om alle rubberen elementen van uw auto te reinigen. Het zal diep in de poreuze structuur van het materiaal doordringen en opgehoopt vuil en verontreiniging losmaken. Q²M TireCleaner lost bandverbanden op en bereidt het oppervlak voor het aanbrengen van het verband.

PRO TIP:

De ultieme oplossing voor het reinigen van banden en rubber. Q²M TireCleaner kan oud verband en opgehoopt vuil zelfs uit de structuur van de band verwijderen. Het bereidt het oppervlak voor op elke kwaliteitsverband. TIP: spuit royaal op een natte band en schud met een middelmatige tot stijve borstel. Laten wonen en spoelen met een hogedrukreiniger. Doe een tweede keer om te controleren of het zeepsop wit is.

3 op voorraad

Categorieën: ,