GYEON Q2M Tire Express – 400ml

16.99 incl. btw

Q²M Tyre Express is de ultieme dagelijkse band- en rubberen dressing met een fantastisch uiterlijk gecombineerd met een eenvoudige, eenvoudige applicatie. Het herstelt de “fabrieksversierde” look van de band en houdt deze vele honderden kilometers lang.

Q²M Tyre Express biedt een zeer diep, natuurlijk en mat visueel effect. Het bouwt een afstotende, zelfreinigende laag op die helpt om de band schoon te houden en niet vermindert, zelfs tijdens een lange rit in regenachtige omstandigheden.

Omdat het op waterbasis is, is het uitermate eenvoudig aan te brengen en kan het zowel droog als nat worden aangebracht. Het verspreidt zich heel goed over het oppervlak met slechts één veegbeweging en hoeft niet in het oppervlak te wrijven zoals onze met SiO2 geïnfundeerde Q²-band.

Pro-tip:

Er is geen gemakkelijkere manier om het uiterlijk van uw voertuigbanden op te frissen. Met een eenvoudige en ongecompliceerde toepassing is Q²M TireExpress de perfecte dagelijkse bandendeklaag. TIP: om het meeste uit het product te halen, gebruikt u het direct na het wassen op een vochtige band. Spreid het gelijkmatig en laat het drogen. Een subtiele, frisse fabriekslook is het resultaat.

1 op voorraad

Categorieën: ,