GYEON Q2M QuickDetailer

9.89 incl. btw

Q²M QuickDetailer is het antwoord op de behoeften van enthousiaste detailing-gebruikers die op zoek zijn naar het meest veelzijdige product voor dagelijkse snelle details. Het geeft glans en voegt een geweldige gladheid toe, terwijl vlekken, strepen of vingerafdrukken worden verwijderd. Het is volkomen veilig te gebruiken op coatings en op traditionele wassen.

Q²M QuickDetailer is het eenvoudigste product in zijn soort, waardoor het kinderspel is om het af te vegen, zelfs als het opdroogt op het oppervlak. Het kan zowel op droge als natte verf worden gebruikt, omdat het zijn potentieel als drooghulpmiddel ontplooit. Het product is een glas op zichzelf als het gaat om de gladheid van het oppervlak. Het veelzijdige karakter maakt het gebruik op alle buitenoppervlakken mogelijk.

Pro-tip:

Snelle, gemakkelijke en moeiteloze glansverbetering op alle geverfde oppervlakken van uw voertuig. Gewoon spuiten en afvegen. Q²M QuickDetailer verwijdert strepen en vlekken en laat een glanzende en gladde afwerking achter. Het is verreweg de gemakkelijkste manier om het uiterlijk van uw auto in bijna geen tijd te verbeteren. TIP: Gebruik Q²M QuickDetailer als drooghulpmiddel voor een natte auto. Het proces wordt eenvoudiger, de afwerking beter en de onmiddellijke glans blijft wekenlang bestaan.

Uitverkocht

You must register to use the waitlist feature. Please login or create an account