GYEON Q2 One – 30ml

53.99 incl. btw

Gyeon Q2 One is een geavanceerde quartz coating die in één stap de lak langdurig beschermt en extra glans toevoegt. Q2 One maakt gebruik van de laatste silicon technologie (Si) die een laag polymeren op het oppervlak achterlaat, deze reageren snel waardoor een volledig gecrystaliseerde SiO2 laag over blijft op het koetswerk.

In tegenstelling tot andere nanotechnologiën bevat Gyeon Q2 One geen alcohol waardoor het niet snel zal oplossen, hierdoor is de applicatie heel eenvoudig. Bovendien bevat Q2 One iets meer dan 50% SiO2 polymeren, wat een stuk hoger is dan vele tegenhangers. Het resultaat is dat door elke extra laag de lak minder krasgevoelig is!

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller. Hiernaast biedt Gyeon Q2 One optimale bescherming tegen vogeluitwerpselen, vliegen, zout, UV-straling,…

Q2 One biedt tot 12 maand lang ongelooflijke bescherming, ook op dagelijks gebruikte wagens. Het is zo goed als onbeinvloedbaar door sterke chemicaliën en kan alleen verwijderd worden door machinaal polieren.

 

Gyeon Q2 One wordt momenteel alleen als set aangeboden. Die set bevat:

  • 30ml of 50ml Gyeon Q2 One
  • 100ml Gyeon Q2M Cure
  • 3M Mondmasker
  • Gyeon Applicator Set
  • Handleiding

 

Uitverkocht

You must register to use the waitlist feature. Please login or create an account
Categorieën: ,