Carbon Collective HYDRO+ Portable Battery Sprayer

89.95 incl. btw

Onze Hydro+ draagbare batterijspuit is de multifunctionele professionele spuit die nog ontbreekt in je arsenaal.
De No-Pump Sprayer is voorzien van een krachtige, oplaadbare lithiumbatterij, die de spuitmachine onder druk zet en een einde maakt aan constant pompen, terwijl de twee spuitkoppen zich kunnen aanpassen aan de uit te voeren taak.
De schuimkop kan producten efficiënt aanbrengen met superlage verdunningssnelheden, terwijl de sproeikop een breed scala aan reinigingsmiddelen kan aanbrengen in het sproeipatroon van uw keuze.
Geschikt voor professionals in elke branche vanwege de prestaties, het gebruiksgemak en de duurzame batterijduur van de Hydro+.
Maak uw detailleringsworkflow sneller en efficiënter. De No-Pump sproeier is geschikt voor voorwas, decontaminatie, sneeuwschuim en pH-neutrale velgenreiniging als u onderweg, op het werk of thuis bent.
PPF – Dit product versnelt het aanbrengen van PPF-films, de pre-priming-functie voorkomt de noodzaak van constant pompen.
Reiniging en desinfectie – hulp bij industriële reiniging door gebruik te maken van niet-brandbare reinigingsmiddelen, antibacteriële reinigingsmiddelen of desinfectiemiddelen.
Huis en tuin – Hulp bij het schoonmaken van huishoudelijke apparaten, keukens, badkamers en het reinigen van buitenruiten.
Specificatie:
1.8L capaciteit
2,5 bar werkdruk (36PSI)
HDPE-constructie
Geïntegreerde oplaadbare lithiumbatterij
Snel overdruksysteem
Spray-Lock voor continu gebruik
Vulschaal voor nauwkeurige metingen
Inbegrepen:
1.8L draagbare batterijsproeier
Schuimende kop
Sproeikop
USB-oplaadkabel
Maatbeker
Te gebruiken met:

Citrus Cleanser
React Fallout Remover
Satsuma Snow Foam (Foam of Pre-Wash)
Ultimus Snow Foam
Hybrid Coating (Sprayer goed uitspoelen na gebruik)

2 op voorraad