Carbon Collective Hybrid SiO2 Ceramic Shampoo 500ML

22.45 incl. btw

Oorspronkelijk geformuleerd voor diepreinigende afwerkingen met keramische coating, laat onze hybride shampoo een extra beschermende laag achter op het oppervlak, waardoor de levensduur van uw keramische coating wordt verlengd. De diepreinigende eigenschappen van Hybrid Shampoo tillen veilig gebonden verontreinigingen van oppervlakken, herstellen de beschermende eigenschappen van de keramische coating en versterken de glans en parels.

Hoewel ontworpen om keramisch gecoate afwerkingen te behouden, is Hybrid Shampoo perfect voor onbeschermde voertuigen als een snel en gemakkelijk eenstapsproduct, dat een indrukwekkende diepe reiniging en onmiddellijke bescherming biedt.

De laagschuimende eigenschappen zorgen voor een gemakkelijke spoeling, waardoor watervlekken worden voorkomen en het waterverbruik wordt verminderd.

Hybrid Shampoo is een product met een zeer hoge concentratie, er is minimaal 50 ml nodig per emmer van 20 liter, wat neerkomt op tien wasbeurten uit één fles van 500 ml.

Onze SiO2 Ceramic Shampoo is compatibel met onze externe kitten voor gelaagde bescherming en kan worden gebruikt in harmonie met Speciale SiO2 Ceramic Detailer of onze Hybrid Coating voor meer glans, duurzaamheid en bescherming.

Kenmerken:

Gladde pH-neutrale formule
Laat SiO2-bescherming achter op onbeschermde voertuigen
Herstelt en versterkt keramisch gecoate afwerkingen
Reinigen en beschermen in één simpele stap
Dieptereiniging – verwijdert gebonden vuil van beschermde afwerkingen
Hoge concentratie – slechts 50 ml nodig per emmer van 20 liter
Laat een hoogglans streeploze afwerking achter

14 op voorraad