Carbon Collective Air Force 1 Car Dryer

197.95 incl. btw

Onze Air Force 1 Dryer levert krachtig, effectief en contactloos drogen; of u nu thuis of onderweg bent. Contactloos drogen zorgt ervoor dat swirls en krassen worden voorkomen in tegenstelling tot traditionele droogmethoden. Perfect voor zachte lak, klassieke auto’s, motorfietsen en moeilijk bereikbare plaatsen.
Draagbaar, compact en gemakkelijk te vervoeren, onze Air Force 1-droger maakt gebruik van een ontwerp met één motor, dat beter presteert dan de meeste machines met twee motoren die momenteel op de markt zijn. Dit komt door de cycloonmotortechnologie, die een grotere luchtstroom produceert met minder wrijving. De cycloontechnologie zorgt ook voor een energiebesparing van 30% ten opzichte van traditionele drogers.
Een maximaal uitgangsvermogen van 2800 W in combinatie met een verwarmingselement van 600 W zorgt ervoor dat het water wordt verplaatst of verdampt, waardoor watermerken worden gestopt en een perfect streepvrije afwerking achterblijft. De lucht wordt gefilterd door een wasbaar en verwijderbaar luchtfilter om een ​​zo veilig mogelijke droging te garanderen, of dit nu op lakwerk, glas, chroom of moeilijk bereikbare plaatsen zoals ventilatieopeningen of interieurs is.
De droger is ontworpen om een ​​hele auto te drogen zonder dat er een verlengsnoer nodig is, de 5 meter lange slang en 5 meter stroomkabel zijn lang genoeg om ervoor te zorgen dat je niet wordt beperkt tijdens het drogen.
De variabele snelheidsregelaar past de luchtsnelheid en het volume aan, terwijl de tweeweg-temperatuurschakelaar warme lucht toestaat om te drogen en koude lucht voor stofverwijdering in interieurs en lastige ruimtes.
Krachtig en effectief contactloos drogen.
30% energiebesparing ten opzichte van traditionele drogers.
2 verwisselbare mondstukken met siliconencoating om het luchtpatroon aan te passen.
Regelaar met variabele snelheid om de luchtsnelheid en het volume eenvoudig aan te passen.
Met neopreen gecoat handvat om warmteoverdracht te voorkomen.
Verwarmingsbereik van 56 graden Celsius.
Slagvaste, geïsoleerde ABS-behuizing.
Luchtfilter (wasbaar en verwijderbaar).
Gefilterde lucht voor een zo veilig mogelijke droging.
Contactloos drogen om swirls en krassen te voorkomen.
Technische specificatie:
2800W ontwerp met enkele motor
600W verwarmingselement
900G slagkracht
7 CBM maximale luchtstroom
66.000 FPM maximale snelheid
Wielen standaard inbegrepen
2 verwisselbare spuitmonden (brede spuitmond en ronde spuitmond)
5 meter slang
5 meter voedingskabel
74dB ruisoutput
Eenheidsgewicht: 4kg

Uitverkocht

You must register to use the waitlist feature. Please login or create an account