Bad Boys Cola Shampoo 5 Liter

44.95 incl. btw

BadBoys Shampoo is een concentraat voor het dagelijks wassen van voertuigen. Het wordt gekenmerkt door een geweldig, intens aroma van cola dat het werk aangenamer maakt.
Het melkschuim, gevormd na vermenging met water, zorgt voor een aangenaam glijvermogen en blijft lang op de carrosserie zitten. Het is zeer efficiënt en effectief. Door de neutrale pH kan het worden gebruikt op alle soorten keramische coatings, wassen of QD. Volledig veilig voor lak, velgen, pakkingen en ramen.

Gebruiksaanwijzingen:

Voer een contactloze voorwas uit met actief schuim of voorwas (BadBoys Trafic Film Remover). Bereid de oplossing door shampoo te mengen met water, ca. 25 ml shampoo op 10 l water. We raden aan om te wassen met de “twee-emmer”-methode, beginnend vanaf het dak, naar beneden gaand met een wollen handschoen en emmers met een afscheider. Spoel het voertuig af met water (bij voorkeur onder druk) om eventueel achtergebleven vuil en puin te verwijderen. Gebruik voor een beter effect BadBoys Quick Detailer na het wassen om de nagellak glanzend te maken.

1 op voorraad

Categorieën: ,