Bad Boys Ceramic Wax Tutti Frutti 100 ml

20.96 incl. btw

Ceramic Wax – gemaakt voor liefhebbers van detaillering. De PRO versie is precies dezelfde wax zonder houten verpakking!!!

We geven u een product met de naam Ceramic Wax, vanwege het 30% gehalte aan keramische ingrediënten. (Vergeet niet dat hierdoor de was niet de laatste is van de keramische coating!)
Bij het maken van het product hebben we ons gericht op maximaal plezier bij het aanbrengen. Wax is zeer eenvoudig aan te brengen.
Dankzij de formule kunt u een dikkere laag aanbrengen, zonder angst voor problemen bij het leppen.
Een ander gemak is de mogelijkheid om prettig te werken zonder te haasten en zonder angst om het product te drogen (je kunt de was tot de volgende dag laten staan).
Om het werk echt leuk te maken, hebben we de wax verrijkt met een fantastische geur.
Ceramic Wax is geschikt voor laagjes, wat betekent dat we 24 uur na het aanbrengen van de eerste laag nog een of zelfs meerdere lagen kunnen aanbrengen.
Een bijkomend kenmerk van Ceramic Wax is de probleemloze applicatie bij verschillende temperaturen.

Als de kenmerken van het product dat we hebben vermeld belangrijk voor je zijn, dan zal het gebruik van onze keramische was een plezier voor je zijn 🙂

Na het aanbrengen en in de was laten lopen, krijgt u lakbescherming, een hydrofoob effect, microkrasvulling en een slip die het wassen van het voertuig vergemakkelijkt. De kleurdiepte die Ceramic Wax op de lak achterlaat, zal indruk op u maken.
De duurzaamheid van het product is sterk afhankelijk van de voorbereiding van de ondergrond, de gebruiksintensiteit en de manier van wassen van de auto.
We hebben in tests aangetoond dat een goed voorbereid oppervlak de levensduur vele malen verlengt.

Bij professionele lakvoorbereiding (volledige decontaminatie + correctie) en het aanbrengen van twee lagen kunt u maandenlang genieten van de bescherming van de lak.

Aan de andere kant, wanneer het op een standaard manier wordt aangebracht (goed gewassen, ontvette lak), zorgt het voor een houdbaarheid tot enkele maanden.

1 op voorraad

Categorieën: ,