APS PRO ALPHA FINISHING PAD 75mm

5.21 incl. btw

APS Pro Alpha Dual Layer polijstmachine pads, in combinatie met de APS Katana pads, markeren de laatste ontwikkeling van APS op het gebied van polijstsponzen en een consequente doorontwikkeling van de conisch gevormde polijstpads met de centrale perforatie. De APS Pro Alpha polijstmachinepads zijn gemaakt van hoogwaardige “Made in Germany” -schuimsoorten en maken zo perfecte polijstresultaten met een lange levensduur mogelijk.

APS Pro Alpha polijstpads zijn zogenaamde dual layer pads en bestaan ​​uit twee verschillende schuimlagen. De eerste schuimlaag, de zogenaamde drukvoortplantingslaag, zit direct achter de stabiele klittenbandlaag. De drukvoortplantingslaag bestaat uit een dunne schuimlaag met weinig flexibiliteit en vervult twee belangrijke taken. De grote schuimcellen en verminderde samendrukbaarheid zorgen voor een optimale warmteafvoer van de steunschijf. Tegelijkertijd voorkomt de drukvoortplantingslaag direct contact tussen de steunschijf en de zachte onderste schuimlaag (polijstlaag). Op deze manier wordt mogelijke lakschade veroorzaakt door het contact tussen de steunschijf en de lak veroorzaakt door een machinestoring op betrouwbare wijze voorkomen. Breng excentrische werking. Met name bij excentrische polijstmachines met kleine slag en geforceerde roterende polijstmachines zorgt dit voor een hoger polijstresultaat. Bij excentrieken met lange slag vermindert de lage afschuiving van de polijstlaag de turbulentie van de polijstkorrel en zorgt zo altijd voor een onberispelijke lakafwerking.

APS Pro Alpha Dual Layer polijstmachinepads hebben een conische schuimuitsnede en voorkomen schade aan de polijstpad vanaf de steunschijf door overmatige druk of kantelen. Tegelijkertijd zorgt de aflopende aflopende helling voor een gemakkelijkere toegang tot probleemgebieden en depressies en voor een volledige visuele controle in het randgebied.

Een ander hoogtepunt van de APS Pro Alpha Dual Layer polijstpads is de centrale perforatie. Dit zorgt voor een efficiënte koeling van de steunschijf door een betrouwbare afvoer van warmte. Bovendien kunnen de pads veel gemakkelijker op de steunschijf worden gecentreerd.

De afwerkingsversie van de blauwe APS Pro Alpha Pad is ideaal voor gebruik met alle anti-hologram- en afwerkingspoetsmiddelen voor de efficiënte correctie van waas, hologrammen en fijne swirls.

3 op voorraad

Categorieën: ,