Back

APS PRO FP75 – VIBRATIEARM Ø75MM STEUNPLAAT

13.95 incl. btw

17 op voorraad

Categorieën: ,
Beschrijving

Beschrijving

APS Pro FP75 is een hoogwaardige Ø75mm professionele Velcro pad geschikt voor Flex PXE80 draadloze mini polijstmachines en is geschikt als volledig vervangende steunschijf voor de kunststof pad van Flex. APS Pro FP75 steunschijf is een unieke combinatie van stijlvol zwart PU op een aluminium kern en heeft een praktische conische vorm

APS Pro FP75 Velcro-plaat profiteert van het voordeel van precisieproductie en de geselecteerde materiaalmix. In tegenstelling tot de originele flexplaat van kunststof loopt de APS Pro FP75 perfect soepel en is hij minder gevoelig voor thermische effecten.

De 4-6 mm dikke mantel van de APS Pro FP75-steunschijf is gemaakt van flexibel polyurethaan en ondersteunt dankzij het flexibele karakter de best mogelijke compensatie voor schuine posities en de maximaal mogelijke drukverdeling bij gebruik van de harde polijstschijven of schuren kussentjes. De conische vorm van de steunplaat zorgt voor een optimaal bovenaanzicht en een perfecte geleidingscontrole in kritische grensgebieden.

Tegelijkertijd elimineert APS Pro FP75 een van de grootste problemen met de originele 75 mm steunschijf – het buitensporige basisgewicht. Doordat de 75mm polijstsponzen een veel hoger gewicht hebben dan bijvoorbeeld een 30mm of 50mm pad door de grotere hoeveelheid materiaal. APS Pro FP75 Velcro pad compenseert het hoge 75mm pad gewicht met zijn optimale gewicht en reduceert trillingen tijdens het polijsten tot een minimum. Dit komt overeen met een effectieve trillingsreductie tot 33% in vergelijking met de Ø75mm steunschijf van Flex.

Voor de beste polijstresultaten adviseren wij de unieke en zorgvuldig gesorteerde APS Pro Mini75 pads of Ø75mm APS Pro Slim Pads / polijstsponzen van hoogwaardig schuim “Made in Germany”.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “APS PRO FP75 – VIBRATIEARM Ø75MM STEUNPLAAT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping & Delivery
We ship by PostNL and DHL, if you order before 16:00 it will be despatched the same day.