DETAIL FACTORY MINI ULTRA-SOFT & BOAR HAIR SET – GREY/BLACK

7.00 incl. btw

De Detail Factory Mini Grey/Black Crevice-borstelsets hebben kortere, stijvere borstelharen die ontworpen zijn om in spleten en lastige plekken te reiken om vuil en aanslag “op te graven”.

De zwarte ultrazachte synthetische haren zijn het best te gebruiken op krasgevoelige oppervlakken van auto’s, zoals ‘pianozwarte’ interieurpanelen die te vinden zijn in veel moderne auto’s. De borstel met blonde haren is, hoewel nog steeds veilig voor de meeste oppervlakken, is erg stijf en het beste voor hardnekkige plekken die gewoon niet schoon worden.

Instrument- en infotainmentpanelen die moeten worden afgestoft en gereinigd, waar de Detail Factory standaarddetailborstels te groot kunnen zijn, zijn een ander geweldig gebied voor de borstelset. Gebruik de borstelset om jarenlange gedroogde was weg te halen en emblemen en badges te polijsten.

Zoals alle Detail Factory-borstels, kunt u met de ergonomisch ontworpen en gebalanceerde handgrepen langer, veiliger en comfortabeler reinigen dan met andere professionele borstels die op de markt zijn.

Beide handvatten maten ~ 11,5 cm en de borstelkoppen zijn ~ 2,3 cm hoog, ~ 2 cm in diameter.

4 op voorraad